Servisne informacije     | 15.10.2019. 10:14 |

Sunčano uz ugodne dnevne temperature i narednih dana u BiH

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 15. oktobra (FENA) - Sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, sa ugodnim dnevnim temperaturama, zadržat će se u Bosni i Hercegovinii narednih dana.

U srijedu se, u drugoj polovini dana, više oblačnosti očekuje na zapadu, sjeveru i centralnim područjima, gdje mjestimično može pasti i malo kiše. U ostatku BiH bit će pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom će se kretati između 4 i 10, na jugu BiH do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 26 stupnjeva 

Sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost zadržat će se i u četvrtak. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9, na jugu BiH do 14, a najviša dnevna temperatura zraka između 19 i 25 stupnjeva. 

U petak će u BiH biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9, na jugu BiH do 14, a najviša dnevna temperatura zraka između 19 i 25 stupnjeva, saopćeno je iz Odsjeka za analizu i prognozu vremena Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

U većem dijelu Hercegovine i na sjeveru Bosne vedro, u ostatku BiH oblačno

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta