Stranačke aktivnosti     | 10.10.2019. 19:29 |

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

FENA Saopćenje

 

Demokratska fronta ovim putem želi demantirati špekulacije koje su se pojavile u javnosti a odnose se na navodnu spremnost zastupnika DF-a u Tuzlanskom kantonu Mahira Mešalića da napusti DF i pređe u SDP, te da podrži Kukićevu PDA kroz prelazak u SDP.

Predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić razgovarao je sa zastupnikom Mešalićem.

Mešalić je sa indigacijom odbacio pomenute špekulacije te kazao da neće dopustiti da ga bilo ko udalji od DF-a i politike koju vodi predsjednik Komšić, navodeći da se nikada neće dogoditi to da izda i svoje principe prelazeći u SDP i glasajući za PDA protiv čije se politike u TK i bori.

Predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić kroz razgovor sa Mešalićem stekao je uvjerenje o tome da Mešalić ostaje jedan od ključnih ljudi Demokratske fronte u borbi protiv lokalnih moćnika koji svoju moć baziraju na osnovu okupacije javnih resursa u privatne svrhe, istaknuvši kako nema nikakvih dilema u pogledu DF-ovog zastupnika Mešalića koji je jedan od osnivača DF-a.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

DF

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost KO Demokratske fronte USK

DF: Presuda ESLJP po apelaciji Kovačevića simbolizira decenijsku borbu za jednakopravnost građana

Saopćenje za javnost DF

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!