Stranačke aktivnosti     | 10.10.2019. 14:36 |

Priopćenje za javnost Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH SBŽ-a

FENA Saopćenje

Mladež ŽO HDZ-a BiH ŽSB posjetila Sabor Županije Središnja Bosna 

Članovi Mladeži HDZ-a BiH, članovi Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna u ponedjeljak su posjetili Sabor Županije Središnja Bosna - najvišu instituciju vlasti u Županiji, a domaćini su im bili predsjedatelj Sabora Josip Kvasina i zastupnice Suzana Krišto i Dajana Maros.

Nakon što im je predstavljena struktura i funkcija Sabora Županije Središnja Bosna, način izbora zastupnika, imenovanje Vlade Županije, kako se donose odluke koje se tiču svih građana, Mladež je sa zastupnicama i predsjedateljem Sabora ŽSB razgovarala o aktualnim problemima društva, kao i o pitanjima koja se odnose prvenstveno na mlade.

Predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH ŽSB Dario Plavčić zahvalio je na koncu posjeta domaćinima na ugodnoj i korisnoj posjeti istaknuvši kako su upravo dvije zastupnice koje su danas bile u ulozi domaćina svoje prve političke korake načinile prije nekoliko godina kao članice svojih općinskih odbora, ali i članice Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH ŽSB.

Posjeta je okončana prigodnim obilaskom prostorija i službi u Saboru ŽSB te ovjekovječena zajedničkom fotografijom.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost Mladeži HDZ BiH

Priopćenje Mladeži Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽSB

Priopćenje za javnost Mladeži HDZ-a BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo