Najave     | 10.10.2019. 11:29 |

Tečaj crtanja i dizajna za srednjoškolce i studente

FENA Saopćenje

MOSTAR, 10. listopada (FENA) - Tečaj crtanja i dizajna pod nazivom "Projekt očuvanja i njegovanja kulturne baštine kroz edukacije i radionice crtanja i dizajna" počinje u srijedu, 16. listopada, u Narodnoj knjižnici Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) s početkom u 19.30 sati.

Ovaj besplatni tečaj namijenjen je prvenstveno srednjoškolcima i studentima, održavat će se svake srijede u listopadu i studenom 2019. godine u trajanju po dva sata, a prijavljeno je 18 polaznika, priopćeno je iz HKD-a Napredak.

Voditelj tečaja je član Upravnog odbora HKD-a Napredak Glavne podružnice Mostar i akademski grafičar te profesor likovne umjetnosti i dizajna Višeslav Lučić, a polaznicima će po završetku tečaja biti uručen certifikat, te će u siječnju 2020. godine biti organizirana izložba najboljih radova.

Ovaj događaj organizira HKD Napredak Glavna podružnica Mostar u suradnji s Narodnom knjižnicom HNŽ-a i uz potporu Ministarstva kulture i sporta Federacije BiH.

Voditelj tečaja Višeslav Lučić obratit će se medijima, a izjave su planirane u srijedu, prije početka tečaja, stoji u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Info eTwinning dani u Sarajevu i Mostaru

Zavod pokrenuo organoleptičku ocjenu potencijala mladih otvorenih vina iz berbe 2023.

Svečanost povodom proglašenja Mostara Europskim gradom vina Dionisio za 2024.

Promo

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Alma Ras: Slavimo uspjeh s uposlenicima od preko deset i dvadeset godina izvrsnosti