Sport     | 10.10.2019. 08:37 |

Navijački incidenti u Splitu

FENA Saopćenje

SPLIT, 10. listopada (FENA) - Jedan je mađarski navijač u srijedu navečer primljen u splitsku bolnicu dok je šest osoba privedeno u policiju, nakon što je u kasnijim večernjim satima u gradskoj četvrti Gripe došlo do tučnjave između dvije skupine navijača.

Kako se doznaje iz splitske policije, među privedenim navijačima je i jedan Mađar.

Ovo nije prvi incident koji se dogodio uoči utakmice koja će se u četvrtak u 20,45 sati održati na stadionu Poljud između Hrvatske i Mađarske. Koji sat ranije skupina Mađara, kojih je prema tvrdnjama očevidaca bilo stotinjak, nakratko se potukla prilikom prolaska kroz uže središte grada, ali ih je interventna policija ubrzo smirila.

U srijedu ujutro u gradskoj četvrti Meje na kombiju mađarskih tablica razbijena su stakla, zbog čega je policija privela tri osobe. U tom incidentu nije bilo ozlijeđenih, budući da je vozilo bilo parkirano te se u njemu nije nitko nalazio, prenosi Hina.

Drugi incident dogodio se istoga dana u Ulici slobode, gdje je oko 15,30 sati veća skupina navijača pokušala napasti dvije osobe, najvjerojatnije Mađare. Policija je spriječila obračun većih razmjera te su uhićene dvije osobe.

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Počinju kvalifikacije za EP za nogometašice, BiH pod vodstvom novog selektora protiv Portugala i S. Irske

Takmičarska komisija NSBiH: Sarajevu oduzeta tri boda, suspendovani Mirvić i Ibričić

Egipćani sumnjaju u pobjedu nad Hrvatskom

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo