Sport     | 07.10.2019. 16:39 |

Miralem Pjanić postao ambasador Raiffeisen brenda

FENA Muhamed Hadžibegić

SARAJEVO, 7. oktobra (FENA) - Bh. fudbalski reprezentativac Miralem Pjanić i predsjednik Uprave Raiffeisen banke u BiH Karlheinz Dobnigg potpisali su danas u Sarajevu trogodišnji ugovor o sponzorstvu.

Dobnigg je tom prilikom izjavio da Pjanić kao njihov budući ambasador predstavlja sve one vrijednosti za koje se i Raiffeisen zalaže, te da je njegov odabir bio logičan za njih.

- Pjanić je svoju svjetski uspješnu karijeru gradio korak po korak na osnovu svog truda, rada, zalaganja i talenta, te iza sebe ima inspirativni put i kulturne vrijednosti koje se poklapaju s principima kojima se rukovodima u našem poslovanju - rekao je Dobnigg.

Pjanić je istakao da je veoma sretan zbog uspostavljanja saradnje s jednim od najvećih brendova u BiH.

- Čast mi je sarađivati s kompanijom koja ostvaruje odlične poslovne rezultate i koja je veoma aktivna na polju društvene odgovornosti - naveo je Pjanić.

Direktorica Marketinga i korporativnih komunikacija i upravljanja održivošću u Raiffeisen banci Belma Hadžiomerović naglasila je da će saradnja s Miralemom Pjanićem doprinijeti još većoj vidljivosti Raiffeisen brenda i dodatno približiti njihove usluge klijentima.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Apliciranjem za Raiffeisen kreditne kartice do brojnih pogodnosti

Aktivnosti Raiffeisen banke u cilju zdravijeg življenja i smanjenja CO2 emisije 

Iza Raiffeisen banke je još jedna uspješna poslovna godina

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu