Bosna i Hercegovina     | 05.10.2019. 14:54 |

Članovi Udruge 'Volim Vitez' podijelili više stotina eko vrećica

FENA Saopćenje

VITEZ, 5. listopada (FENA) - Članovi Udruge „Volim Vitez“ u subotu su  organizirali prigodno druženje sa sumještanima na Gradskoj tržnici i lokalnom trgu i tom prigodom podijelili više stotina eko vrećica.

Članovi Udruge od jutarnjih sati na tržnici su izazvali pozitivne reakcije zainteresiranih kupaca koji tradicionalno u Vitezu utorkom i subotom obilaze domaće poljoprivredne proizvođače i sve vjerne kupce nagradili s eko vrećicom koja nosi natpis „Moja eko vrećica“.

-Današnjom akcijom nastojali smo skrenuti pozornost na važnost prestanka korištenja plastičnih vrećica koje je potrebno zamijeniti upravo ekološki prihvatljivim koji imaju i bolju izdržljivost. Posebno smo zadovoljni ovim projektom jer su reakcije sugrađana i više nego odlične- kazao je Marko Lovrinović, voditelj ovoga projekta.

Inače ovo je četvrti u nizu projekt kojeg je Udruga "Volim Vitez" provela u posljednja četiri tjedna, a u rujnu je realizirana donacija informatičke opreme za Osnovnu školu „Vitez", obilježen je Međunarodni dan starijih osoba te je izgrađeno i otvoreno dječje igralište, podsjetio je organizator.

 

 

 

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Predstava 'Ženski razgovori ± 1' zaključuje kazališne dane u Vitezu

Predstava Altteatra 'Balkanski kvadrat kredom' ispraćena ovacijama - Vitez

U Vitezu otvoren prvi Centralna Business Forum

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo