Ekonomija     | 05.10.2019. 14:46 |

Uprava ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o Kupres u utorak na konferenciji za tisak

FENA Saopćenje

KUPRES, 5. listopada (FENA) - Konferencija za medije koju organiziraju članovi Uprave ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o Kupres održat će se 8. listopada u zgradi Direkcije društva u Kupresu s početkom u 11 sati.

Na konferenciji bi se trebalo govoriti o stanju u ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o Kupres i osvrnuti na 3. izvanrednu sjednicu Skupštine Hercegbosanske županije  gdje su smjenjeni te imenovani novi članovi Skupštine navedenog gospodarskog društva iz reda hrvatskog naroda.

Nazočnim novinarima bi se trebali obratiti predsjednik Uprave Društva Branko Ivković, izvršni direktor za poslove šumarstva David Mijoč kao i zamijenjeni članovi skupštine Društva Ile Krezo i Dragan Konta.

Oni bi trebali odgovoriti na pitanje o poslovanju najprofitabilnijeg Županijskog javnog poduzeća, zašto se unazad  tri godine na klupama zastupnika nije našlo njihovo izvješće o radu, a trebali bi govoriti i o gubicima ovog poduzeća od cca 15 milijuna maraka koje je na zadnjoj sjednici Skupštine HBŽ-a pred zastupnike iznio ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva te županije  Ivica Brešić.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

U Sarajevu konferencija o razvoju sektora vodnih usluga u BiH

Obilježena 32. obljetnica pada Kupresa

U Sarajevu u maju Prva konferencija nacionalnih manjina u BiH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu