Sport     | 02.10.2019. 10:12 |

Čović čestitao Tuki osvajanje srebrne medalje na SP-u u Dohi

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 2. oktobra (FENA) - Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović uputio je čestitku reprezentativcu Bosne i Hercegovine Amelu Tuki na osvojenoj srebrnoj medalji na Svjetskom prvenstvu u atletici.

"Iznimna mi je čast i zadovoljstvo, kao zamjeniku predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, te u svoje osobno ime, uputiti najiskrenije čestitke na osvojenom drugom mjestu u finalnoj utrci na 800 metara na Svjetskom prvenstvu u Dohi. Našoj zemlji si donio novu medalju, srebro, i postigao najveći uspjeh bh. atletike i sporta u povijesti, na što smo svi ponosni.

Želim ti obilje zdravlja kako bi mogao ostvariti puno pobjeda, te osvojiti još medalja, koje su na ponos tebi, tvojoj obitelji, ali i cijeloj Bosni i Hercegovini. Neka ti ova medalja bude motiv za još veće športske podvige i rezultate na životnom putu. Želim ti još puno uspjeha u daljnjim športskim natjecanjima, ali i životnim borbama i planovima. Želim ti dobro zdravlje i svako dobro", navodi se u čestitki zamjenika predsjedatelja Doma naroda PSBiH koju prenosi Sektor za odnose s javnošću PSBiH.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

PSBiH - Poslanici nisu usvojili zaključke Kluba SNSD-a

PSBIH - Poslanici o predloženim zaključcima Kluba SNSD-a

Čović čestitao izbornu pobjedu predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana