Bosna i Hercegovina     | 23.09.2019. 18:20 |

Tradicionalno obilježavanje Dana umirovljenika u Knjižnici Ljubuški

FENA Saopćenje

LJUBUŠKI, 23. rujna (FENA) - JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, povodom Međunarodnog dana starijih osoba, organizira tradicionalnu akciju besplatnog učlanjivanja umirovljenika u Knjižnicu Ljubuški, koja će se održati u utorak, 1. listopada, priopćili su u ponedjeljak iz te ustanove.

 Svi umirovljenici, pri učlanjivanju, dobit će na poklon knjigu. Ujedno, djelatnici Knjižnice Ljubuški posjetit će Starački dom "Ljubuški", podružiti se s umirovljenicima, zainteresirane besplatno učlaniti u knjižnicu te im darovati knjige.

 Podsjećamo, 1. listopada obilježava se Međunarodni dan starijih osoba, koji je proglasila Glavna Skupština Ujedinjenih naroda 14. prosinca 1990. godine kako bi se naglasila važnost osiguravanja životne sredine koja se može prilagoditi potrebama i sposobnostima stanovnika treće dobi.

Obilježavanjem Međunarodnog dana starijih osoba prisjećamo se doprinosa starijih osoba u izgradnji suvremenog društva i ističemo važnost osiguravanja životne sredine prilagođene potrebama i sposobnostima stanovnika treće dobi. Usto, naglašava se potreba da se starijim osobama umanji osjećaj da su marginalizirane, izolirane i zaboravljene, stoji u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ljubuškim maturantima po 300 maraka potpore

Grad Ljubuški: Za subvencioniranje privatnih vrtića 80.000 maraka

Panel o jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo