Bosna i Hercegovina     | 21.09.2019. 10:41 |

Polaznici ljetne škole glume predstavili se publici u Busovači

FENA Marija Augustinovic

BUSOVAČA, 21. rujna (FENA) - Udruga UZOR iz Busovače i Gradsko kazalište mladih (GKM) "Vitez" tijekom ljeta organizirali su školu glume koja je završnicu imala u Busovači, gdje su 15-minutnim kazališnim prikazom polaznici škole oduševili publiku.

Voditelj GKM-a Vitez Ivan Sajević kazao je da su srpanj i kolovoz bili radni za GKM koji je uz brojne nastupe realizirao ljetnu školu glume.

- To je projekt na koji smo zbilja ponosni, osobito ove godine jer smo priču proširili i na Busovaču. Zahvaljujem i našim partnerima i mladim polaznicima, koji su bili fantastični, kao i njihovim roditeljima na strpljenju i ustrajnosti - kazao je Sajević.

Predsjednik udruge UZOR iz Busovače Dario Plavčić istaknuo je da kazališne daske u Busovači neće mirovati nakon završetka ljetne škole.

- Iznimno sam ponosan na naše mališane koji su tijekom ljeta naporno radili kako bi spremili prekrasan prikaz naučenog. Nećemo stati na ovom i ubrzo ćemo organizirati audiciju za formiranje kazališne skupine u Busovači, koja bi uskoro trebala početi s radom na prvoj predstavi s krajnjim ciljem stvaranja kazališta u Busovači - kazao je Plavčić.

Voditelj ljetne škole glume Marko Mirković naglasio je da mu je bio istinski užitak raditi s mladima koji su pokazali iznimnu energiju i glumački talent.

- Ponosan sam na sve što smo napravili, a i publika je na to sjajno reagirala. Radujem se mogućnosti nastavka ove lijepe priče - kazao je Mirković.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Premijera predstave 'Stepski vuk' HNK-a Mostar u četvrtak u Mostaru

Hit komedija 'Tere i Luce' dar publici povodom 30. obljetnice Kosače

Narodno pozorište Mostar odustalo od predstave "Oslobođeni Mostar"

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo