Ekonomija     | 20.09.2019. 10:29 |

Konferencija 'PIT Central 2019' naredne sedmice u Tešnju

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 20. septembra (FENA) - Konferencija namijenjena proizvodnim kompanijama "PIT Central 2019 Tešanj" bit će održana 26. i 27. septembra u Tešnju.

Na konferenciji će učestvovati stručni izlagači iz BiH i regije, kao i neka od najzvučnijih imena bh. privrede. 

Učesnici i posjetioci imat će priliku da vide eksponate koji predstavljaju inovativne bh. proizvode, kao i robote namijenjene potpunoj automatizaciji proizvodnih procesa.

Drugog dana konferencije, pored panel radionica o temi trenutnih logističkih izazova, zainteresovani učesnici će moći posjetiti dvije tešanjske proizvodne kompanije, vodeće u branšama u kojima posluju, a ujedno su i primjer dobre procesne i proizvodno orjentisane organizacije. Riječ je o kompanijama Mann+Hummel BA i Medena Commerce.

Osim korisnih i zanimljivih izlaganja, eksponata i panel diskusija, konferencija će ponuditi i vrijeme predviđeno za poslovna i lična umrežavanja gdje će biti razmijenjena mišljenja, znanja, iskustva, te kreirana nova ili unaprijeđena postojeća rješenja za biznise i procese, najavljeno je iz kompanije Targer E&C koja je organizator konferencije.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

U Sarajevu u maju Prva konferencija nacionalnih manjina u BiH

MO i OSBiH domaćini NATO Konferencije strateških vojnih partnera MSPC 24

Otvaranje NATO Konferencije strateških vojnih partnera MSPC 24

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'