Stranačke aktivnosti     | 07.09.2019. 14:03 |

Saopćenje za javnost SDP-a BiH

FENA Saopćenje

Obavještavamo članove, simpatizere i građane grada Živinica da je odlukom predsjedništva SDP BIH od 04.09.2019. godine uspostavljen sistem funkcionisanja  gradske Gradske organizacije s ciljem stabilizacije i harmonizacije odnosa.

Shodno pomenutoj Odluci izvršeno je konstituisanje  Povjereništva u sastavu od 25 članova i određene su jasne smjernice za rad.

Na drugoj redovnoj sjednici Povjereništva donesene su Odluke o isključenju tri vijećnika u Gradskom vijeću Živinicei to:Nusret Mamić.Mujo Muratović i Muhamed Vrtagić kao i Federalnog poslanika Hasana Muratovića.Pored isključenih članova donesena je Odluka da se brišu iz evidencije Osman Mešić ,Mujo Beširović kao i nekolicina članova SDP-a.Navedeni su djelovali suprotno odlukama organa SDP BIH i Statuta SDP BIH te time narušili ugled Socijaldemokratske partije.

U toku je priprema za održavanje Izvještajno-izborne Konferencije Gradske organizacijeSDP BIH Živinice,  pozivamo članove da aktivno uzmu učešće u predstojećim aktivnostima i daju svoj doprinos u jačanju Socijaldemokratske partije u Živinicama.

O svim narednim aktivnostima i radu Povjereništva javnost će biti blagovremeno obavještena.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'