Bosna i Hercegovina     | 04.09.2019. 14:22 |

Udruga 'Naša djeca' obezbijedila udžbenike i pribor za 34 osnovca

FENA Saopćenje

MOSTAR, 4. rujna (FENA) - Udruga roditelja "Naša djeca 2014", u sklopu "Akcije 4+",  obezbijedila je udžbenike, pribor i ruksake za 34 osnovca.

Udruga djeluje već pet godina, a njen osnovni cilj je promicanje važnosti uključivanja roditelja školske djece kao ravnopravnog partnera institucijama u procesu reforme obrazovnog sustava.

Jedna od mnogobrojnih aktivnosti koje Udruga roditelja "Naša djeca 2014" provodi za poboljšanje životnih uvjeta obitelji je i 'Akcija 4+' koja ima za cilj pomoći obiteljima sa četiri i više školaraca u osnovnoj/srednjoj školi.

Iz udruge ističu kako su ove godine primili 34 zahtjeva od obitelji sa 4 i više djece u osnovnoj/srednjoj školi s područja Mostara, Čapljine, Stoca i Čitluka te da su uspjeli prikupiti donacije i da su 34 djeteta koja pohađaju osnovnu školu započela novu školsku godinu s novim udžbenicima, ruksacima, bilježnicama i školskim priborom.

"Naša udruga nema izvora financiranja jer nema plaćanja članarine, tako da ovisimo o volji dobrih ljudi. Stoga smo se za realizaciju "Akcije 4+" obratili potencijalnim donatorima, fizičkim i pravnim osobama, sa zamolbom za pomoć i podršku.

Ovom prigodom želimo zahvaliti svima na sudjelovanju, bez obzira na visinu iznosa i vrijednost donacije i potvrditi da je dobro uvijek moguće ostvariti kada se u projekt uđe bez predrasuda i skrivenih namjera", navode iz Udruge "Naša djeca".                                               

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Dogovor o poboljšanju odgojno-obrazovanog rada u osnovnim i srednjim školama ZDK

Hrvatska: Gotovo 38.000 zaposlenih u obrazovanju nezadovoljno koeficijentima

Hota-Muminović u posjeti školama: Želimo vidjeti iz prve ruke kako napreduje reforma

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'