Bosna i Hercegovina     | 03.09.2019. 19:07 |

Sindikat osnovnog obrazovanja podržao manifestaciju 'Dan tradicionalne porodice'

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 3. septembra (FENA) - Samostalni sindikat osnovnog obrazovanja i odgoja FBiH - Kantonalni odbor Kantona Sarajevo podržao je organizaciju mirne šetnje i manifestaciju „Dan tradicionalne porodice“ zakazane za subotu, 7. septembra u Sarajevu.

 - Raduje nas da se na miran i transparentan način promovira vrijednost porodice kao glavnog stuba društva - navode iz ovog sindikata.

U današnje vrijeme kada su na ovim podnebljima zbog političke nestabilnosti i uslova života narušeni svi principi porodice, kako se dodaje u saopćenju, nema sumnje da je neophodno učiniti sve kako bi se  ukazalo na vrijednosti tradicionalne porodice i na taj način svakog građanina podsjetiti i dati mu mogućnost da bira između onoga što je vrijednost i onoga ko misli drugačije.

- Pozivamo članstvo Samostalnog sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja FBiH - Kantonalni odbor Kantona Sarajevo da svojim prisustvom podrže mirnu šetnju i manifestaciju - navodi se u saopćenju Samostalnog sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja FBiH - Kantonalni odbor KS čiji je predsjednik Saudin Sivro. 

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Ambasada SAD u Sarajevu - Sjedinjene Države pozdravljaju današnju odluku visokog predstavnika

Češka - Prikupljeno dovoljno sredstava za kupovinu 300.000 artiljerijskih granata za Ukrajinu

Evropska narodna stranka danas podržava izbor von der Leyen za drugi mandat na čelu EK

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu