Bosna i Hercegovina     | 02.09.2019. 17:47 |

Policija traga za piromanima koji su namjeravali zapaliti šumu kod Tomislavgrada

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 2. rujna (FENA) - Djelatnici policijske postaje Tomislavgrad provode operativne mjere na pronalasku nepoznate osobe ili više njih koji su u nedjelju na širem području šumskog područja Kologaj, u neposrednoj blizini Tomislavgrada, na tri različita mjesta namjerno palili vatru kako bi izazvali požar većih razmjera.

Kad se doznaje iz Vatrogasnog društva Tomislavgrad, njihovi djelatnici su intervenirali tijekom jučerašnjeg dana na tri različita mjesta u šumsko-brdskom dijelu tomislavgradskog područja zvanog Kologaj.

Vatrogasci su uspješno ugasili tri požara koja su, po riječima vatrogasnog zapovjednika Mate Jurčevića, namjerno izazvani. Najopasnija situacija bila je kod šumarske kuće gdje je vatrena stihija prešla preko niskog raslinja i suhe trave te je ušla u područje visoke šume, zaprijetivši uništavanjem stoljetnih stabala.

Nakon što je vatra stavljena pod nadzor vatrogasci su obavijestili Policijsku postaju Tomislavgrad čiji su djelatnici izašli na mjesto događaja kako bi pronašli počinitelje ili svjedoke koji bi mogli dati korisne informacije o piromanima.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Izabrani najbolji sportaši i sportašice Tomislavgrada

Dan oralne higijene: Četvrtina djece nikad nije bila kod zubara

Nakon svađe s bratom u dvorištu zapalio više automobilskih guma

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom