FENA biznis     | 30.08.2019. 15:23 |

Steknite uvid u obuku za CNC operatera kroz besplatno probno predavanje

FENA Saopćenje

MOSTAR, 30. kolovoza - Već godinama INTERA Tehnološki Park uvodi pojedince u svijet CNC tehnologija educirajući ih za jedno od najtraženijih zanimanja u Bosni i Hercegovini, ali i šire. CNC operateri svakodnevno dolaze u doticaj s pojmovima poput CNC glodalice, CNC tokarilice, reznih alata, režima obrade, tehnoloških lista i slično.

Jedna od najdugovječnijih obuka INTERA TP-a polaznike upoznaje upravo s ovim pojmovima, a prvi kontakt s istima svi zainteresirani mogu ostvariti na besplatnom probnom predavanju koje će se u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka održati u petak, 6.9.2019. godine s početkom u 17h.

Učite od vrhunskih predavača u profesionalnom HTEC centru!

Probno predavanje svim će prisutnima pružiti sve potrebne informacije o obuci koja kroz tri mjeseci i ukupno 90 sati polaznicima daje mogućnost stjecanja vještina pomoću kojih će postati vrhunski CNC operateri. Kroz teorijsku i praktičnu obuku na najmodernijim industrijskim strojevima u jednom od najboljih i najprofesionalnijih HTEC centara u Europi, vrhunski stručnjaci će prenijeti sva znanja koja CNC operater mora posjedovati: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola.

Svi zainteresirani za besplatna probna predavanja svoje prisustvo mogu potvrditi mail-om na htec@intera.ba.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Mostar i ove godine domaćin konferencije Connecto

Poznati detalji programa trećeg izdanja Cross Border Coworking Conference

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!