Stranačke aktivnosti     | 17.08.2019. 12:52 |

Priopćenje za javnost Hrvatskog bloka

FENA Saopćenje

Nakon što je održana deveta sjednica Hrvatskog bloka BiH u Šešlijama provedene odluke za izbor povjerenika ogranka podružnice Pećnik, do kraja kolovoza će se izabrati povjerenik pećničkog Hrvatskog bloka, potvrdio nam je Jozo Paradžik tajnik Hrvatskog bloka BiH.

- Kako je sada već poznato da će se do kraja kolovoza imenovat povjerenik, mogu reći da ćemo biti spremni, te da ćemo uz već postojeće podružnice u manjem entitetu BiH imati što i koga pokazati i na listi u izbornim jedinicima Bosanske Posavine - rekao je Francisko Brdarić, predsjednik Hrvatskog bloka BiH, dodajući kako su uvjeti za osnivanje podružnice Hrvatskog bloka Pećnik postojali već ranije. Hrvatski blok BiH, naime, već duže vrijeme ima više kandidata za povjerenika Pećnik.

Većina novopridošlih članova mladi su ljudi, mahom intelektualci.

– Vjera u Hrvatski blok BiH je želja da ta stranka živi. Vrijeme je da to bude i u Pećniku općine Vukosavlje. Svi preduvjeti za to su stvoreni i do kraja mjeseca bit će poznat povjerenik - rekao je Brdarić.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost Hrvatskog bloka

Priopćenje za javnost Hrvatskog bloka

Saopćenje za javnost Hrvtskog bloka

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo