Regija     | 16.08.2019. 18:10 |

Crna Gora: Presječen lanac krijumčarenja skanka

FENA Saopćenje

PODGORICA, 16. augusta (FENA) - Državljanin Srbije A. O. (47) uhapšen je u Podgorici u akciji crnogorske policije u kojoj je presječen lanac krijumčarenja droge skank, a za ostalim članovima kriminalne organizacije se i dalje traga, saopćeno je danas iz Uprave policije Crne Gore.

Iz policije su naveli da je u njegovom vozilu otkriveno 43 kilograma marihuane tipa skank, koja je, kako se sumnja, bila namijenjena krijumčarenju u zemlje Evropske unije.  

U akciji je učestvovalo više organizacionih jedinica policije, a vozilo „Nissan Juke“ je zaustavljeno u naselju Mareza u Podgorici.

 A.O. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu je priveden Specijalnom državnom tužiocu, dok je skank izuzet i bit će upućen na vještačenje u Forenzički centar.

"Uprava policije preduzima dalje radnje i mjere u cilju identifikacije svih lica – članova kriminalne organizacije koji su krijumčarili drogu na međunarodnom nivou", navodi se u saopćenju.

 Inače, crnogorska policija je u periodu od 1. jula prošle do 1. jula ove godine zaplijenila ukupno 2,9 tona opojnih droga.

                                                                                         

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Uprava policije MUP-a TK oduzela 70 kilograma droge

Više od polovine građana Crne Gore vjeruje da se za glasanje dobiva novac - istraživanje

U Crnoj Gori i Srbiji obilježena 25. obljetnica početka NATO udara

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom