FENA.BIZ

Pull off, get in: Sa Tuborg čepom iskoristite besplatnu noćnu vožnju u Sarajevu

Saopćenje, Foto FENA/McCANN Sarajevo

 

 

Do 30. augusta Tuborg autobus vozi od Vijećnice do Dobrinje

 

I ove godine Tuborg autobus ponovno će saobraćati ulicama glavnog bh. grada! Naime, u periodu kada brojna kulturna i muzička dešavanja u Sarajevu bude poseban adrenalin noćnog života, kompanija Carlsberg BH sa brendom Tuborg uvodi vanrednu Tuborg gradsku liniju.

„Dolazi period u kojem Sarajevo nudi veoma bogat noćni život. Kako bi građani, ali i turisti bezbrižno uživali u noćnom provodu, treću godinu zaredom organizujemo pouzdan i siguran prevoz našim promotivnim Tuborg autobusom. Vjerujemo kako ćemo, zahvaljujući ovoj vanrednoj liniji, pomoći da ulice budu bezbjednije, a građani zadovoljniji jer su uživali u brojnim dešavanjima bez brige kako osigurati prevoz kući“ izjavio je Amir Tobudić, direktor kompanije Carlsberg BH.

Tuborg autobus će već od večeras saobraćati na kružnoj relaciji Vijećnica – Dobrinja, a svake večeri do 30. augusta,  sa autobuske stanice iza Vijećnice, kretat će u dva termina: u 2 i 3 sata poslije ponoći.

Kako i sam slogan ovogodišnje kampanje poručuje Pull of, get in! #otvarajiupadaj, umjesto karte, putnicima će za jednu vožnju biti dovoljan jedan Tuborg pull off čep.

 
Kontakt informacije:

McCANN Sarajevo

Zmaja od Bosne 74, 71000 Sarajevo,

Bosna i Hercegovina
t + 387 33 267 110 |  f + 387 33 267 121  
alena.kulenovic@mccann.ba

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.