Bosna i Hercegovina     | 15.08.2019. 09:04 |

Čavara na obilježavanju Dana općine Kreševo

FENA Saopćenje

KREŠEVO, 15. kolovoza (FENA) - Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara nazočio je svečanoj sjednici Općinskog vijeća Kreševo upriličenoj u povodu Dana te općine.

Čestitajući svim Kreševljankama i Kreševljacima Dan općine Kreševo i patron župe blagdan Velike Gospe, predsjednik Federacije BiH istaknuo je kako Kreševo u zadnjih tridesetak godina postiže kontinuiran uspjeh i napredak.

-Uvjeren sam da ćete i dalje imati punu potporu u realizaciji svih projekata na dobrobit svih stanovnika vaše općine. Želim vam puno uspjeha i u budućem radu, te da svih narednih godina svjedočimo još većim uspjesima i još većoj radosti u samom Kreševu - kazao je predsjednik Federacije BiH.

Načelnik općine Kreševo Renato Pejak iznio je opširno izvješće o realiziranim projektima, planovima za budućnost i sveopćem stanju u općini Kreševo.

-Ponosmo mogu reći da smo kao tim radili projekte koje smo realizirali i koji su u fazi realizacije. Uistinu, uz pomoć naših dragih  prijatelja koji su naše projekte prepoznali, kako u županiji, tako i u Federaciji BiH, ali i naših dragih prijatelja izvan BiH, prije svega Vlade Republike Hrvatske, Vlade Republike Češke i Vlade Bugarske. Ponosan sam što sam na čelu općine koja je, kad pogledamo naš Proračun i naše mogućnosti, ipak uspjela realizirati toliko projekata prevažnih za sve nas u Kreševu. Posebno zahvaljujem Vladi ŽSB i Saboru ŽSB na potpori u izgradnji ceste Kreševo – Kiseljak, federalnom ministarstvu prostornog uređenja na potpori u realizaciji više projekata i svim drugim dužnosnicima i institucijama s županijske i federalne razine vlasti koji su nam uistinu pomogli i bez kojih ne bi bilo moguće uraditi sve ono što smo uradili u protekloj godini kako bi učinili naše Kreševo još ljepšim i boljim za život -  kazao je načelnik Pejak.

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Čavara čestitao Ramazanski bajram: Poštivanje drugih i različitih je naša snaga

Erlić i Čović u Kreševu razgovarali o europskim fondovima i regionalnom razvoju

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća obilježen Dan Općine Ilidža

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo