FENA biznis     | 13.08.2019. 11:44 |

STORY HALL OF FAME red carpet party savršen uvod u Sarajevo Film Festival

FENA Saopćenje

Zadovoljstvo nam je pozvati vas da medijski ispratite glamuroznu red carpet zabavu i dodjelu nagrada, Story Hall of Fame, koja se 15. augusta 2019. godine održava u Zemaljskom muzeju BiH.

Dolazak gostiju i fotografisanje na crvenom tepihu očekuje se u terminu od 20:00 - 21:00h, dok je početak zvaničnog programa i dodjele nagrada predviđen za 21:00h.

Ljubazno vas molimo da akreditujete predstavnike vaših medija. To možete učiniti putem email adrese: aida.hadzic@viamedia.ba, ali i na broj telefona: 061 625 272 (Aida Hadžić).

Stojimo na raspolaganju za sve vaše upite.

STORY HALL OF FAME red carpet party savršen uvod u Sarajevo Film Festival

Botanička bašta Zemaljskog muzeja BiH će 15. augusta ove godine, već drugi put u nizu, ugostiti Story Hall of Fame, najglamurozniju red carpet zabavu. Biće to idealna uvertira u festivalsku atmosferu kojom Sarajevo odiše svakog augusta. Zabava koja se u susjednoj Hrvatskoj održava već dugi niz godina povodom rođendana najmoćnijeg lifestyle tjednika Story, ove godine će biti organizovana u partnerstvu sa Sarajevo Film Festivalom, i s nestrpljenjem je očekuju najveće domaće, ali i regionalne zvijezde. 

Kao centralni sadržaj večeri, Story je prošle godine prvi put dodijelio nagrade Hall of Fame najboljim bosansko-hercegovačkim glumcima, pjevačima, tv licima, te je tako Storyjev bh. Hall of Fame dobio 10 novih stanara koji su kući ponijeli originalnu statuu, djelo savremenog umjetnika Ivana Fijolića. Spektakularna dodjela nagrada, popraćena inovativnim kreativnim rješenjima uređenja prostora, kao i sjajan muzički program, u Sarajevu se prepričavala još mjesecima poslije.

Kontakt informacije:

Press Office
 
Via Media d.o.o. Vrbaska 1, 71000 Sarajevo
T (+387 33) 72 00 20 F(+387 33) 72 00 21
press@viamedia.ba
www.viamedia.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Zeničanima predstavljene mjere energetske efikasnosti

Kako racionalno koristiti energiju u svakodnevnom životu?

Proglašeni pobjednici trećeg viveport takmičenja za programere

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom