Sport     | 07.08.2019. 19:41 |

ATP Montreal: Kiša prekinula Čilića na putu prema pobjedi

FENA Cvita Kusić

MONTREAL, 7. kolovoza (FENA) - Kiša je prekinula program trećeg dana ATP turnira Masters 1000 serije u Montrealu u trenutku kad je Marin Čilić (ATP - 16.) u dvoboju 2. kola protiv Australca Johna Millmana (ATP - 65.) vodio sa 6-3, 4-2, a australski tenisač imao 30-0 u sedmom gemu drugog seta na svom početnom udarcu.

 Čilić je nakon izgubljenog servisa u trećem gemu odmah u sljedećem vratio izgubljeno i zagospodario zbivanjima na terenu. Još jedan 'break' u osmom gemu donio mu je prvi set, a prednost u drugom setu stekao je odmah na početku i bližio se plasmanu u 3. kolo sve dok ga u tome nije prekinula kiša.

 U Montrealu je za srijedu najavljena kiša koja bi mogla dosta poremetiti današnji program. Na terenu 9, na kojem igraju Čilić i Millman, četvrti meč današnjeg programa trebali bi odigrati Borna Ćorić i Francuz Adrian Mannarino, no, s obzirom na vremensku prognozu, prilično je neizvjesno hoće li se taj dvoboj i dogoditi ili će ga organizatori morati odgoditi za četvrtak, javila je Hina.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Ivanišević više nije trener Novaka Đokovića

Džumhur poražen na startu kvalifikacija za Masters u Miamiju, Fatić neuspješan u Zadru

Pad bh. tenisera na ATP rang listi, Đoković povećao prednost na vrhu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo