Stranačke aktivnosti     | 04.08.2019. 13:53 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Kao izabrani politički predstavnik hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine (HDZ BiH) apelira na uspostavljanje konstruktivnog dijaloga u cilju žurne uspostave vlasti.

Usuglašavanjem naših  stavova u procesu rješavanja otvorenih pitanja o kojima ovisi stabilnost i prosperitet Bosne i Hercegovine, HDZ BiH ističe kako će skupa s partnerima raditi na zajedništvu u BIH, a koje uvažava stavove i interese konstitutivnih naroda i svih ostalih naših  građana.

 Time ćemo pod okriljem neosporive i potpune ravnopravnosti, te uzajamnog uvažavanja još jednom potvrditi svoju apsolutnu posvećenost euroatlanskim integracijama.

 Zalažući se za implementaciju izbornih rezultata Općih izbora 2018. godine, uz uvažavanje post-izbornih partnera na bošnjačkoj i srpskoj strani, HDZ BiH poziva na žurno formiranje vlasti bez daljnjeg uvjetovanja.

 Poštivanje izbornih rezultata, Ustava i načela ravnopravnosti uz nužnost istinske zaštite prava konstitutivnog naroda interesi su Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH na kojima gradi političku suradnju s partnerskim strankama.

 Istodobno, HDZ BiH pozdravlja sve dobronamjerne napore i izražava nadu za suradnjom u sklopu političke korektnosti i odgovornosti svih partnera koji poštuju izbornu volju hrvatskog naroda Bosne i Hercegovine. 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost NiP-a Mostar

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta