Magazin     | 02.08.2019. 11:28 |

Počinje četvrti BIH Color Festival u Brčkom

FENA Saopćenje

BRČKO, 2. kolovoza (FENA) - Na Četvrtom festivalu elektronske glazbe u boji, BiH Color Festival, koji će se održavati 2. i 3. kolovoza na poligonu bescarinske zone u Brčkom, očekuje se gotovo 5.000 posjetitelja iz cijele BiH i regije.

Organizatori najavljuju najbogatiji program dosad na najnovijem izdanju ovog jedinstvenog glazbeno-scenskog spektakla, koji će na dva dana Brčko pretvoriti u centar elektronske glazbe u zemlji.

 Festival i ove godine nudi mnoštvo zanimljivih sadržaja, za sve posjetitelje željne kvalitetnog elektronskog zvuka, te odlične zabave.

Prisutne partijanere i ove godine očekuje vrhunska kvaliteta zvuka i binske opreme, kao i više od 30 000 vrećica boje, koje će upotpuniti zabavu i uživanje u festivalu.

Odličnu zabavu ove godine garantiraju DJ-evi na dvije bine u okviru festivala: Matroda, Saberz, Vreckvge, Erick Kasell, Mike Vale, Space Motion, Sinša Tamamović, Wise D & Kobe. Dio programa su i Clay Clemens, Pessto, Miloš Stankić, Mario Eddie, Drop Sensei, Vandal Steve, Vill & Vash, Luis De Mark, Jelly For The Babies, Dražen Zimonjić, Mark Funk, Ricochet, Frankie NV, O&S, kao i mnogi drugi vrhunski izvođači.

 Ovaj festival iz godine u godinu u Brčkom, okuplja sve više mladih iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i zemalja regije. Mnoštvo različitih vrsta organskih boja i ovog petka i subote, prekrit će nebo iznad festivala u Brčkom.

 Koncept samog festivala, zasniva se na grupnom bacanju boja na svaki okrugli sat u ritmu glazbe. Sve boje imaju međunarodni certifikat da nisu toksične te su pravljene od prirodnih sastojaka.

 Osnivač festivala Miloš Stankić ističe kako je zadovoljan što festival iz godine u godinu raste te je prepoznat i od strane vlasti u Brčko distriktu, koji su ove godine podržali festival.

- Sretan sam što festival iz godine u godinu, okuplja sve više mladih ljudi iz BiH i regiji, koji iz Brčkog s festivala, odlaze prepuni pozitivnih utisaka i s novim prijateljstvima. Naša procjena je da će ovogodišnji festival, okupiti oko pet tisuća posjetitelja – kazao je Stankić.

 Ocijenio je kako je prodaja karata porasla za 30 posto u odnosu na prošlu godinu.

Po njegovim riječima, i dalje je najviše gostiju iz BiH, Srbije i Hrvatske, no festival sve više privlači i posjetitelje iz Slovenije.

-  Ove godine smo se potrudili da prisutnima ponudimo mnoštvo dodatnih sadržaja i zanimljive sponzorske zone, koje će dati novu dimenziju festivalu – ustvrdio je Stankić.

Organizatori su za sve posjetitelje koji dolaze iz drugih bh. gradova i regije osigurali i mogućnost smještaja u kampu, koji ima jedinstven ambijent, a priroda, sportski tereni, prirodni hlad, bazeni u blizini, jamče savršen ugođaj za sve kampere.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Milić i Nišić razgovarali sa učesnicima Sajma zapošljavanja u Brčkom

U Brčkom održano savjetovanje voćara majevičke regije

U Brčkom obilježen 'Dan narcisa'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo