Bosna i Hercegovina     | 31.07.2019. 11:07 |

Scanlan razgovarao s dužnosnicima Zapadnohercegovačke županije

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 31. srpnja (FENA) - Prvi zamjenik visokog predstavnika i supervizor za Brčko Michael Scanlan posjetio je u utorak Široki Brijeg gdje se sastao s predsjednikom Vlade i predsjednikom Skupštine Zapadnohercegovačke županije Zdenkom Ćosićem i Ivanom Jelčićem.

 Scanlan je tom prilikom naglasio kako je Vlada Zapadnohercegovačke županije jedina županijska Vlada formirana u tom dijelu BiH i predstavlja primjer koji bi trebale slijediti susjedne Hercegbosanska i Hercegovačko-neretvanska županija.

 "Formiranje vlada u što kraćem roku omogućuje organima vlasti da se fokusiraju na potrebe građana, za što su i izabrani. Ovo se ne odnosi samo na vlasti na županijskoj razini", rekao je prvi zamjenik visokog predstavnika Scanlan.

 On je u razgovoru sa županijskim organima vlasti informiran o socijalnoj i ekonomskoj situaciji u toj županiji, s posebnim naglaskom na mogućnosti otvaranja novih radnih mjesta u privatnom sektoru.

 "Hercegovina je uvijek bila dinamično okruženje za privatni sektor. On je ključni pokretač ekonomskog razvoja i zapošljavanja, a Zapadnohercegovačka županija je u tom smislu dobar primjer u BiH, koji će, nadati se, slijediti i drugi", poručio je prvi zamjenik visokog predstavnika, priopćio je OHR.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Veleposlanik SAD-a u BiH u službenom posjetu Brčko distriktu

Bradara posjetila Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Crna Gora: Prosvjed građana zbog Dodikovog posjeta

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo