Kultura     | 24.07.2019. 08:56 |

Knjiga.ba: Nove knjige tri spisateljice

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 24. jula  (FENA) - Knjižara Knjiga.ba i ove sedmice ljubiteljima knjige preporučuje nove naslove, a ovaj put riječ je o knjigama koje su napisale spisateljice.

Knjiga.ba preporučuje "Nikad nisam“, jedanaesti roman Vesne Dedić u kojem četiri lijepe, zanosne, duhovite, zaljubljene i ambiciozne žene nastoje da im budućnost umjesto prošlosti bude ljepši dio života.

"Nikad nisam“ je gotovo filmska ljubavna priča koja se dešava u Beogradu, Pržnom, Budvi i Rimu od 2002. do 2019, ali i hronika tog vremena kroz koju promiče lepeza likova, od studenata i profesora, sudija i pilota, do kriminalaca i elitnih prostitutki.

Knjiga Jelene Pantić "Kad porastem biću Ja“ kroz priče iz svakodnevice nudi saznanja kako u praksi izgleda voljeti sebe, zauzimati se za sebe, živjeti svoju istinu, njegovati lijepe odnose s ljudima, radovati se životu….ukratko - istinski živjeti.

Amela Isanović napisala je zbirku priča "Pamti stope“ čija tematika prati opstojnost države Bosne i Hercegovine, kroz njenu hiljadugodišnju povijest.

Autorica je odabrala značajne ličnosti u povijesti Bosne i Hercegovine, da bi prikazujući njihov život, ispisala izvrsne priče kojima čitaocu približava poimanje vlastitoga trajanja na ovome prostoru.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Roman Hazima Hadžića „Da vam Minka nešto kaže" najtraženija knjiga

Knjiga.ba predstavila tri zanimljiva naslova za najmlađe

'Sretna žena' Alme Taletović i 'Koraci' Borisa Lalića najtraženiji naslovi

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta