Stranačke aktivnosti     | 23.07.2019. 11:06 |

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

FENA Saopćenje

Izjava predsjednika HDZ BiH Dragana Čovića na konferenciji za medije o događajima u svezi i oko mostarskog Aluminija o tome kako su neki godinama malverzacijama izvlačili novac iz Aluminija, da oni imaju ime i prezime, te da je nužno da se to istraži i procesuira što prije, jasno ukazuje na nekoliko činjenica,o čemu je Hrvatska stranka BiH upozoravala javnost.

 Prvo i osnovno jasno je da je čelništvo HDZ BiH znalo kako se godinama iz Aluminija izvlači novac, na što su ukazivali i nalazi nadležnih državnih institucija, ali na sve to nije kao vladajuća politička stranka reagirala, nego šutjela, a to znači da su neki iz HDZ BiH imali interes i moć da se te malverzacije ne procesuiraju.

 Navod da će se od sada početi istraživati i procesuirati pojedinci odgovorni za nastalu situaciju u Aluminiju jasno ukazuje da HDZ BiH ima utjecaj na rad istražnih i pravosudnih tijela u BiH i odlučuje o tome hoće li se i kada pozvati ljudi na odgovornost.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽSB

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom