Sport     | 22.07.2019. 14:30 |

Vlada Brčko distrikta BiH nastavit će podržavati ŽOK 'Bimal-Jedinstvo'

FENA Saopćenje

BRČKO, 22. srpnja (FENA) - Glavni koordinator Vlade Brčko distrikta BiH Sead Šadić u ponedjeljak je u zgradi Vlade razgovarao s predstavnicima Ženskog odbojkaškog kluba (ŽOK) "Bimal-Jedinstvo" o predstojećoj sezoni i nastavku suradnje.

"Danas smo još jednom sumirali pozitivne i dobre rezultate našega kluba, ali razgovarali smo i o aktivnostima koje se odnose na narednu sezonu, kako u domaćem prvenstvu, tako i europskom. Morat ćemo, također, ubrzati aktivnosti na rješavanju opremanja dvorana kako bi mogli nastupati, ali moramo raditi i na aktivnosti izgradnje višenamjenske dvorane", kazao je Šadić.

Dodao je kako mu je drago što je klub zadovoljan dosadašnjom podrškom koju mu je pružila Vlada te da očekuje da će klub ostvariti još bolje rezultate i što dulje ostati u europskim natjecanjima.

"Ako Klub bude sudjelovao na natjecanjima, lokalna zajednica omogućit će prijevoz navijačima i ostalim zainteresiranim osobama kako bi 'brčanske princeze' imale potporu i s tribina", kazao je Šadić.

Predsjednik ŽOK "Bimal-Jedinstvo" Esad Omerhodžić kazao je kako je rad kluba i Vlade na visokoj razini te da su sva financijska očekivanja ostvarena do nove godine.

"Dosadašnji rad kluba i Vlade na iznimno je visokoj razini, a mogu reći da je momčad spremna za natjecanje i Klub sigurno očekuje dobre rezultate. Osim dobre komunikacije s Vladom, ipak je potrebno što prije riješiti sportsku dvoranu, odnosno omogućiti da se bar srednjoeuropska liga (MEVZA) igra u Brčkom", kazao je Omerhodžić.

Trener brčanski odbojkašica Smail Pezerović u razgovoru s glavnim koordinatorom kazao je kako klub već nekoliko godina uživa u plodovima svoga rada, da je kruna svega sudjelovanje u srednjoeuropskoj ligi i da je to veliki izazov za klub i igračice, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika Brčko distrikta BiH.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Skupština Distrikta dala suglasnost na Odluku o usklađivanju plaća

U Brčkom održan seminar za šahovske sudije

U Brčkom više udruženja upriličilo 'Bajramsku svečanost'

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'