Najave     | 18.07.2019. 14:31 |

Košarkom za toleranciju

FENA Saopćenje

LIVNO, 18. srpnja (FENA) - U organizaciji koalicije "Uvažavanje" i Ženskog košarkaškog kluba Livno, uz potporu Misije OESS-a u BiH, u nedjelju, 21. srpnja, Livno će četvrtu godinu zaredom biti domaćin turnira u uličnoj košarci "Košarkom za toleranciju".

Na turniru koji počinje u 10 sati, nastupit će košarkašice iz Livna i Drvara, a događaj će imati i humanitarnu dimenziju.

Pripadnici tri vjerske zajednice s području Županije pripremit će kolače, palačinke i ostala peciva za posjetitelje koji će simboličnom kupnjom slastica, ubacivanjem donacije u za to pripremljene kutije, pomoći uređenje i asfaltiranje prilaza i postavljanja rukohvata prema kući obitelji Budić, čiji članovi, sestra i brat Ana i Ivan boluju od multiplo skleroze.

Asfaltiranje pristupnog puta u mnogome će olakšati samohranoj majci Blaženki izvoženje invalidskih kolica do ceste, kao i pristup vozilu hitne pomoći.

Košarkašice iz Drvara i Livna, pored nastupa na turniru, sudjelovat će i na radionici „Grafiti – od ulične umjetnosti do kaznenog djela“ koja će se održati u PTC Forum s poečtkom u 14.30.

Istoga dana, za drugu skupinu mladih iz Livna bit će upriličena radionica na temu “Predrasude i izgradnja mira”, a početak je planiran u 16.30 sati, najavili su organizatori.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Proširuje se ABA liga

Igokea deklasirala Mladost u posljednjem meču prvog kola Lige 6

NBA - Golden State savladao Dallas za petu uzastopnu pobjedu

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'