FENA biznis     | 18.07.2019. 11:01 |

Mostar sljedeći tjedan postaje centar bh. dijaspore

FENA Saopćenje

Pružiti osnove za početak procesa internacionalizacije poslovanja, omogućiti suradnju s inozemnim poduzetnicima te dati pristup stranim investicijama i kontaktima s predstavnicima dijaspore, načini su podrške koja odavno nije predodređena samo za velike tržišne igrače. Zahvaljujući INTERA Tehnološkom Parku, koji organizira događaj "Connecto 2019 – poslovna suradnja s dijasporom", bh. poduzetna dijaspora i domaći poduzetnici, bez obzira na veličinu ili sektor, imat će jedinstvenu mogućnost lako uočiti nove zajedničke poslovne prilike i vrijedna partnerstva.

Lideri promjena na jednom mjestu

Dvodnevni događaj obilježit će središnja konferencija koja će u četvrtak, 25.7.2019. godine s početkom u 11h u dvorani Europa INTERA Tehnološkog Parka okupiti iskusne poduzetnike te predstavnike dijaspore i relevantnih institucija koji će prisutnima tijekom svojih izlaganja i panel diskusija prenijeti pozitivne priče o uspjehu izgrađenom u inozemstvu ili nakon povratka u domovinu.

Konferencija "Connecto 2019 – poslovna suradnja s dijasporom" se organizira u partnerstvu s BH Futures Foundation-om, a uz financijsku podršku sponzora UniCredit Bank i pokrovitelja GIZ-a, USAID-a, Gospodarske komore FBiH te ostalih koji su prepoznali značaj povezivanja s poduzetnim i pozitivnim ljudima čiji su primarni fokusi sadašnjost i prilike koje donosi budućnost.

B2B susreti poduzetnika

Dodanu vrijednost događaju predstavljaju B2B sastanci koji će uslijediti nakon četverosatnog programa konferencije, a omogućit će svim zainteresiranim poduzećima ostvarivanje neprocjenjivo vrijednih kontakata s potencijalnim partnerima, suradnicima i investitorima.

Upravo zato, INTERA Tehnološki Park poziva sve zainteresirane predstavnike dijaspore i lokalnih poduzeća da postanu dijelom ovog događaja tako što će se registrirati na linku, izraditi svoj poslovni profil te rezervirati sastanak s drugim poduzećima.

Učinkovito poslovno umrežavanje

Konferenciji će prethoditi večer vina i meze koja će se održati u srijedu, 24.7.2019. godine u 19h u LUX Business Baru nakon kratkog obilaska prostorija INTERA Tehnološkog Parka. Bit će ovo izvrsna prilika za druženje lokalnih poduzetnika i poduzetnika iz dijaspore, kao i ključnih partnera INTERA Tehnološkog Parka te svih nositelja pozitivnih promjena u gospodarskim procesima Hercegovine. Uz pažljivo izabrane gastronomske delicije i najbolje hercegovačke sorte vina te zvuke lagane glazbe, svi će prisutni moći uživati u inspirativnim razgovorima te ostvariti nove kontakte koji u konačnici mogu rezultirati uspješnim poslovnim suradnjama.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Mostar i ove godine domaćin konferencije Connecto

Poznati detalji programa trećeg izdanja Cross Border Coworking Conference

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo