Stranačke aktivnosti | Saopćenje

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

Sve što se u posljednje vrijeme događa oko i u svezi mostarskog Aluminija još je jedan zoran primjer nesposobnosti vladajućih stranaka u FBiH da rješavaju društveno-ekonomska pitanja iz svoje nadležnosti, pa i ovaj dugogodišnji problem, za gospodarstvo BiH značajne tvrtke, koja je, da stvar bude tragičnija, u tehnološkom smislu konkurentna drugim kompanijama iz te oblasti.

Prvo gase pogone, pa samo nekoliko dana poslije zaključuju kako ih treba ponovo aktivirati?!

Nakon dugogodišnjeg izvlačenja novca i na taj način pljačkanja tvrtke i njezinih uposlenika, sada zaključuju kako treba pokrenuti postupke utvrđivanja odgovornosti i krivaca.

Što se toliko godina čekalo kada je sve to bilo jasno i prije desetak godina.

Očevidno je kako su oni koji danas pozivaju na odgovornost, za sve ono što se događalo u Aluminiju znali i prije deset godina, ali su šutili. Što? Nije li to sve dio režije kako bi Aluminij predali u ruke sličnim onima koji su svojedobno spašavali zvorničku Glinicu ili podgorički aluminijski kombinat?

Ured za informiranje

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.