Magazin | Saopćenje

West Herzegowina Fest od 1. do 3. kolovoza

ŠIROKI BRIJEG, 15. srpnja (FENA) - Na "West Herzegowina Festu No.17.", koji će se održati od 1. do 3. kolovoza u Širokom Brijegu, prvog dana nastupit će Parni Valjak, drugi dan koncerte će održati Galija i Who See, dok će festival zatvoriti Prljavo kazalište. 

Na natječaj West Herzegowina Festa prijavilo se 526 autora. U glazbenom dijelu stiglo je 110 prijava bendova, u filmskom 98 kratkih filmova, u likovnom dijelu željelo se natjecati 55 likovnih umjetnika, a na natječaj za kratku priču prijavila su se 263 autora, priopćili su organizatori.
 
Autorima koje selektori festivala odaberu za program u konkurenciji osiguran je smještaj sva tri dana trajanja festivala. Također su osigurani putni troškovi, besplatan ulaz sve tri festivalske večeri te sudjelovanje u radionicama, tribinama i predstavljanjima knjiga. 

Nagradu za najbolji film osigurao je "Eronet", najbolji bend nagradit će "Jägermeister", dok će "Levi's" odabrati i nagraditi najbolji styling. "UniCredit Bank" nagradit će likovnog umjetnika, a pokrovitelj natječaja za kratku priču je portal Bljesak.info. 

West Herzegowina Fest No. 17 održava se na novouređenoj već dobro poznatoj lokaciji na putu prema vrelu Borak, a posjetitelje i ove godine očekuje trodnevni festival glazbe, kratkog filma, kratke priče te likovnih performansa, uz specijalne glazbene goste.

Sadržaj dostupan isključivo pretplatnicima FENA servisa. Za više informacija o načinu i uslovima korištenja servisa kontaktirajte marketing@fena.gov.ba.