Magazin     | 13.07.2019. 11:25 |

Počela Ultra, u Splitu partijaneri iz 140 zemalja svijeta

FENA Cvita Kusić

SPLIT, 13. srpnja (FENA) - U petak navečer svoja je vrata partijanerima iz 140 zemalja svijeta otvorio splitski stadion Park mladeži, a zahvaljujući brojnim posjetiteljima Ultra Europe festivala koji su stizali u ranim večernjim satima stadion se do 22 sata dobro popunio.

 Sedmu po redu Ultru, otvorio je legendarni David Guetta oduševivši svoje fanove. Među brojnima na ovogodišnjoj Ultri nastupaju i Swedish House Mafia, Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Carl Cox, The Chainsmokers, DJ Snake, Dubfire, Jamie Jones, Joseph Capriati, Maceo Plex, Marco Carola, Gud Vibrations, Rezz, Rezz, Richie Hawtin, Sasha & Nic Fanciulli, Steve Aoki i Tchami X Malaa.

 Na Ultra Europe festivalu, koji će u Splitu trajati od petka do nedjelje, očekuju se deseci tisuća posjetitelja iz 140 zemalja svijeta.

 U ponedjeljak Ultra iz Splita "seli" na Brač gdje će biti održan Regatta party, dan kasnije u utorak na Hvaru će u Hotelu Amfora biti održan Ultra beach, te u klubu Carpe diem Resistance Hvar, a sve završava u srijedu na Visu Closing partyjem na Fort Georgu.

 ULTRA Europe festival prvi put je održan 2013. godine na stadionu Poljud, a predstojeće utakmice Hajduka razlog su "selidbe festivala na susjedni stadion. Ultra, koja ove godine očekuje milijuntnog posjetitelja, u Splitu sigurno ostaje do 2022. godine, javlja Hina. 

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Macan: Zbog velike izlaznosti rezultati hrvatskih izbora nisu upitni, a politika prema BiH ostaje ista

Plenković: Vrlo skoro će se doznati s kim će HDZ formirati većinu

Hrvatska: Podignuta optužnica protiv troje krijumčara droge vrijedne 3,3 milijuna eura

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana