Bosna i Hercegovina     | 10.07.2019. 17:37 |

Galić u oproštajni posjet primio njemačku veleposlanicu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 10. srpnja (FENA) - Ravnatelj Granične policije Bosne i Hercegovine Zoran Galić sa svojim suradnicima u srijedu je primio u oproštajni posjet veleposlanicu Savezne Republike Njemačke u BiH Christiane Hohmann.

Tijekom sastanka razgovarali su o dosadašnjim rezultatima rada GP BiH i aktivnostima koje ova Agencija poduzima na suzbijanju ilegalnih migracija i drugih oblika prekograničnog kriminala.

Ravnatelj Galić ovom je prilikom zahvalio veleposlanici Hohmann i Vladi SR Njemačke na nesebičnoj potpori u radu i razvoju ove bh. policijske agencije.

- Od osnivanja Granične policije BiH prijateljska zemlja Njemačka prati naš rad i djelovanje na granici i sukladno tome i našim potrebama donira opremu kojom možemo pokazati konkretne rezultate na terenu - izjavio je Galić, dodavši da je Vlada SR Njemačke podržala GPBiH brojnim obukama i donacijama specijalističke opreme u vrijednosti oko 7,6 milijuna konvertibilnih maraka.

Veleposlanica Hohmann najavila je kako će i u idućem razdoblju Vlada SR Njemačke biti partner Granične policije BiH i podržavati njen daljnji razvoj te zahvalila rukovodstvu Agencije na uspješnoj suradnji, priopćeno je iz Granične policije BiH.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Pripadnici GPBiH spriječili krijumčarenje 27 migranata

Na lokalitetu Donjeg Svilaja, u pograničnoj zoni, pronađeno naoružanje i streljivo

Uhićena dvoja državljana BiH zbog krijumčarenja državljana Turske, Sirije i Iraka

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!