Najave     | 04.07.2019. 18:27 |

Susret bonitetno izvrsnih tvrtki ZHŽ-a u petak u Širokom Brijegu

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 4. srpnja (FENA) - Susret bonitetno izvrsnih tvrtki s područja Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) održat će se u petak, 5. srpnja, u Hotelu Park u Širokom Brijegu.

Bonitetna izvrsnost definira natprosječnu bonitetnu vrijednost gospodarskih subjekata, priopćili su organizatori susreta.

Ovi subjekti su značajni za uspjeh i razvoj regije, a u BiH je oko 26 posto takvih od ukupnog broja aktivnih kompanija. Pored toga, takve tvrtke zapošljavaju 59 posto ukupno zaposlenih u BiH.

Susret organizira Bisnode - najveći pružatelj pametnih podataka i analitičkih podataka u Europi. S oko 2.400 zaposlenih, Bisnode djeluje na 19 različitih tržišta, a bavi se izvorima podataka, sigurnošću i formatima, a specijalizirani su za rafiniranje velikih podataka u pametne podatke. 

 Predstavnicima tvrtki, među ostalim, obratit će se predsjednik Vlade ZHŽ-a Zdenko Ćosić, Dario Sesar ispred Ministarstva gospodarstva ove županije, te Ivan Jurilj, ravnatelj Ureda Vlade ZHŽ-a za europske integracije.

Bonitetno izvrsnim tvrtkama bit će uručeni prigodni certifikati.

 U ZHŽ-u, bonitetno izvrsnih je 31,8 posto od ukupnog broja aktivnih tvrtki, a one kreiraju 87 posto prihoda i 89 posto dobiti županije te zapošljavaju 78 posto od ukupnog broja zaposlenih u toj županiji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Krišto u susretu sa Roswall:Vijeće ministara nastavlja istim tempom, reforme trebaju svima u BiH

Forto: Povezanost BiH sa regijom i Evropom mora biti prioritet

Posjeta gradonačelnika Istočnog Sarajeva Agenciji za forenzička ispitivanja i vještačenja

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom