Bosna i Hercegovina     | 03.07.2019. 07:17 |

Fondacija Dogs Trust u BiH - Tradicionalni događaj u Sarajevu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 3. jula (FENA) - Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u BiH organizuje već tradicionalni veliki događaj u povodu početka ljeta  u Sarajevu, s ciljem promocije odgovornog vlasništva pasa, posebno tokom vrućih ljetnih dana, ali i primarno Dogs Trust standarda kvalitetnog udomljavanja mješanaca i programa Fostering udomljavanja.

Događaj će biti upričen danas na lokaciji Glavna bina Vilsonovo šetalište, između kafea Tito i Historijskog muzeja, s početkom u 17.30 sati.

- Prije događaja, pozivano sve vlasnike udomljenih pasa da posjete našu Facebook stranicu i prijave se za izvlačenje 35 vrijednih nagrada tokom samog događaja. Mini izvlačenja za dodatne korisne nagrade za sve vlasnike pasa bit će upriličeno na kraju programa na promo štandovima, a prigodni pokloni će biti podijeljeni svim posjetiocima i predstavnicima medija - navodi se u najavi iz Dogs Trusta.

U okviru programa, posjetioci će imati priliku poslušati prezentaciju stručnjaka za obuku i procjenu pasa iz Dogs Trust Škole za pse i stručnjaka za kvalitetno udomljavanje/odabir novog najboljeg prijatelja, te objasniti prednosti i karakteristike mješanaca i Dogs Trust standarde za odabir psa koji će se najbolje uklopiti u život vlasnika i porodicu.

Događaju će, pored Dogs Trust bh tima prisustvovati i visoki predstavnici Fondacije iz Velike Britanije.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Najave događaja za 26. 08. 2023. godine (subota)

Najave događaja za 26. 08. 2023. godine (subota)

Najave događaja za 26. 08. 2023. godine (subota)

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta