Stranačke aktivnosti     | 28.06.2019. 15:41 |

Saopćenje za javnost KO DF Sarajevo

FENA Saopćenje

KO Demokratske fronte Sarajevo smatra da je Kristina Ljevak s obzirom na reference i kompetencije kredibilan kandidat za dužnost direktorice Televizije Sarajevo (TV SA) te i dalje podržava prijedlog njenog imenovanja.

Potez takozvanog Bh. bloka (Naše stranke i SDP-a) da odustane od pomenutog imenovanje nakon izvršenih pritisaka, ocijenjujemo kukavičkim i politički nezrelim, posebno imajući u vidu to što pritisci dolaze od strane onih koji još uvijek smatraju da je ime i struktura krvnih zrnaca iznad referenci i kompetencija.

Povinovanje pred ovakvim pritiscima nije samo izdaja Kristine Ljevak od strane Naše stranke i SDP-a nego i izdaja principa građanskog društva.

Očito je da su se u takozvanom Bh.bloku utoliko prepali onih koji zagovaraju politiku prebrojavanja krvnih zrnaca, pa su bez ikakvog valjanog objašnjenja odustali od imenovanja. DF ostaje pri svojoj ranijoj odluci i poziva takozvani Bh. blok da smogne hrabrosti i poštenja te stane iza vlastite odluke. Ukoliko za to nemaju hrabrosti neka odmah prestanu zavaravati javnost tvrdnjama da se i oni bore za građansko društvo.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost KO DF Sarajevo

Saopćenje za javnost Kantonalnog odbora Demokratske fronte Sarajevo

Saopćenje za javnost KO Demokratske fronte Sarajevo

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom