Sport     | 27.06.2019. 14:27 |

Od 1. jula počinje akcija Olimpijskog bazena Otoka "Ljeto na Olimpijskom"

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 27. juna (FENA) - Tradicionalna akcija "Ljeto na Olimpijskom" i ove godine će biti organizirana na Olimpijskom bazenu Otoka u Sarajevu.

Cilj akcije je da građanima omogući da slobodno vrijeme tokom ljetnih odmora provedu na zdrav i sadržajan način, te da sport i sportske aktivnosti budu sastavni dio svakodnevnice, saopćeno je iz Olimpijskog bazena Otoka.

Ove godine, posebne pogodnosti pripremljene su za porodične/dnevne posjete, pa će roditelji s jednim djetetom kartu platiti 9 KM, roditelji s dvoje djece 11 KM, a roditelji s troje djece 13 KM. 

Bit će ogranizovane i grupne aktivnosti "Aerobik" i "Aqua aerobic", koji će biti održani tri puta sedmično, a cijena za mjesec dana je 30 KM. Cijena "Cardio & strenght" treninga, koji će biti održan šest puta sedmično, iznosit će 40 KM za mjesec dana.

Više informacija za navedene aktivnosti i prijave za programe, zainteresirani mogu dobiti na recepciji Bazena ili na web stranici www.bazen.ba.

Akcija "Ljeto na Olimpijskom" će trajati od 1. jula do 25. augusta 2019. godine, a radno vrijeme Bazena je svaki dan od 7 do 23 sati.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Novi ciklus škole plivanja od 27. aprila

Olimpijski bazen Otoka - Projekat rehabilitacije djece sa poteškoćama u razvoju na području KS

Škola plivanja kroz nastavni proces za učenike četvrtih razreda

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu