Najave     | 27.06.2019. 13:49 |

Prezentacija finalne verzije mobilne aplikacije s cijenama goriva

FENA Saopćenje

MOSTAR, 27. lipnja (FENA) - Na tiskovnoj konferenciji koja će se održati u petak, 28. lipnja, u sjedištu Vlade FBiH u Mostaru, s početkom u 10 sati, bit će predstavljena finalna (ALPHA) verzija mobilne aplikacije "FMT FBiH oil info" za pružanje informacija o cijenama goriva na svim benzinskim pumpama u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Predstavnicima medija obratit će se federalni ministar trgovine Zlatan Vujanović i direktor Federalne uprave za inspekcijske poslove Anis Ajdinović, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Krajem svibnja, Federalno ministarstvo trgovine predstavilo je na Google Store servisu testnu verziju mobilne aplikacije FMT FBiH oil info (BETHA), s ciljem pravovremenog uočavanja eventualnih grešaka i otklanjanja potencijalnih bugova i nepopularnih crusheva.

Za vrijeme testnog razdoblja, a na osnovu feedbacka testnih korisnika kojih je bilo više 10.000, njih 90 posto je dalo vrlo pozitivne komentare i maksimalnu ocjenu pet na Google Store servisu.

Konstatirano je da je mobilna aplikacija više nego ispunila očekivanja u pogledu kvalitete urađenog programerskog rješenja, pouzdanosti i brzine odziva svih sadržajnih segmenata i da je njezin korisnički interface lako primjenjiv i prihvatljiv, navodi se u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Društvena mreža Donalda Trumpa 'Truth Social' od danas počinje sa radom

Cijena goriva u Federaciji BiH za godinu dana porasla 25 posto

Agencija HERAG predstavila mobilnu aplikaciju za poduzetnike

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta