Sport     | 26.06.2019. 12:02 |

Stipo Marković iz Širokog prešao u Lokomotivu

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 26. lipnja (FENA) - Dvadesetpetogodišnji lijevi bočni igrač Stipo Marković nakon punih sedam godina napustio je NK Široki Brijeg i prešao u redove NK Lokomotiva Zagreb.

Ovaj rođeni Kiseljačanin prošao je kompletnu Školu nogometa NK Široki Brijeg i 2012. godine potpisao prvi profesionalni ugovor sa širokobriješkim klubom. U dresu Širokog Brijega odigrao je 202 utakmice u svim natjecanjima i postigao tri gola te upisao 18 asistencija.

- Jutros sam obavio liječničke preglede i potpisao četverogodišnji ugovor. Sretan sam što sam napravio iskorak u svojoj karijeri prelaskom u 1. HNL. Želim se zahvaliti NK Široki Brijeg i NK Lokomotiva što su se brzo dogovorili oko uvjeta moga transfera. No, posebno hvala mojem NK Široki Brijeg koji mi je sve ovo omogućio. U Širokom Brijegu sam se afirmirao u igrača i jako sam zahvalan na tome. Na koncu, veliko hvala svim trenerima i suigračima bez kojih sve ovo ne bi uspjelo - kazao je Marković u telefonskom razgovoru nakon današnjeg potpisa ugovora.

Marković je posljednjih sezona bio jedan od perjanica NK Široki Brijeg i ponajbolji desni bočni igrač u cijeloj BiH. Zbog svoje odanosti klubu i odnosa prema dresu momčadi s Pecare zavrijedio je brojne simpatije među navijačima i ljubiteljima nogometa u Širokom Brijegu, a svojim primjerom mnogima je pokazao kako se bori i igra za svoj klub, priopćili su iz NK Široki Brijeg, zaželjevši Markoviću sve najbolje u nastavku karijere.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

NK Široki Brijeg: Izgubili smo utakmicu zbog kardinalnih pogrešaka sudaca

Skender uoči Veleža: Nema mjesta kalkulacijama

Bez pobjednika u prijateljskom ogledu Posušja i Širokog Brijega

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta