Magazin     | 24.06.2019. 15:38 |

'MG Car Show' u Mostaru doveo 20 atraktivnih oldtimera

FENA Denis Leko

MOSTAR, 24. lipnja (FENA) - Izložba oldtimera "MG Car Show" na kojoj je predstavljeno 20 atraktivnih, raritetnih modela britanskih MG automobila proizvedenih u prvoj polovini prošlog stoljeća, održana je u ponedjeljak na platou ispred Mepas Malla u Mostaru.

Direktor marketinga Mepas Malla Josip Jurilj kazao je kako je oko 70 MG-ovih oldtimera bilo danas u Mostaru u sklopu "MG Car Toura" koji prolazi zemljama Jadranskog mora.

- Radi se o raritetnim automobilima proizvedenim još tamo početkom 30-ih godina prošlog stoljeća koji su u sklopu svoje turneje koja prolazi kroz Hrvatsku, Crnu Goru i BiH, izabrali baš Mostar i naš centar kao svoju destinaciju i mjesto zaustavljanja, na što smo izuzetno ponosni. Zbog ograničenog prostora izloženo je bilo 20 atraktivnih automobila, dok je oko 50 njih bilo parkirano u garaži - kazao je Jurilj.

Istaknuo je, također, kako je jedan od najatraktivnijih i najstarijih automobila na ovoj izložbi bio MG-ov model 18/80, koji je u periodu od 1928. do 1933. godine proizveden u svega 500 primjeraka.

Karavana MG-ovih oldtimera već sada je na putu za Crnu Goru, gdje će održati svoju sljedeću izložbu.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Crna Gora planira zabraniti uvoz vozila starijih od 15 godina

Četrdeset posto automobila u Italiji stariji od 15 godina

Hrvatska policija sudjelovala u međunarodnoj akciji protiv kradljivaca automobila

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!