Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 24.06.2019. 12:32 |

Sloboda će „generalku“ odigrati protiv Osijeka

FENA

TUZLA, 24. juna (FENA) – Nogometaši tuzlanske Slobode od početka priprema odigrali su samo jednu kontrolnu utakmicu, minule srijede, protiv ekipe Bogatić (Srbija, 4:1), a naredni protivnik bit će im superligaš Mačva iz Šapca.

Kako je za Fenu izjavio sportski direktor Slobode Ademir Smajlović, utakmica je dogovorena za 26. juna, a još nije potvrđeno mjesto odigravanja. Šapčani će se Tuzlacima suprostaviti ili na Tušnju ili u Etno selu Stanišići.

- Moguće je da ćemo odigrati pripremnu utakmicu i s banjalučkim Borcem, za 3. jula je dogovoren susret sa Širokim, dok ćemo „generalku“ odigrati 13. jula s Osijekom. Očekujemo da nam potvrde hoće li nas primiti u goste ili će doći na Tušanj – kaže Smajlović.

Nedavno je predsjednik Slobode Sead Kozlić izjavio na konferenciji za novinare da je dogovoren i susret sa Željezničarom, ali za sada nema potvrde termina za odigravanje ove utakmice.

Sloboda trenutno trenira na stadionu federalnog drugoligaša FK Mramora u Mramoru, dok će glavne pripreme obaviti od 2. do 9. jula u Livnu, rečeno je Feni u stručnom štabu tuzlanskog premijerligaša.  

(FENA) F. F.

Vezane vijesti

Tuzlanske gimnastičarke osvojile 18 medalja na takmičenju u SAD-u

Vučić se sastao s Dodikom: Pripreme za veliki Vaskršnji sabor teku odlično

Festival FutureA I ove godine u Goraždu

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana