Najave     | 24.06.2019. 11:22 |

Poslovni susret bonitetno izvrsnih kompanija općine Čitluk

FENA Saopćenje

ČITLUK, 24. lipnja (FENA) - Poslovni susret bonitetno izvrsnih kompanija općine Čitluk s osvrtom na bonitetno izvrsne kompanije Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) održat će se u srijedu, 26. lipnja, u Herceg Etno selu Međugorje u 13 sati.

 Cilj je susreta predstavljanje rezultata poslovanja tvrtki općine Čitluk, s posebnim osvrtom na bonitetno izvrsne kompanije te općine i HNŽ-a, kao najboljih gospodarskih subjekata.

 Bonitetna izvrsnost definira natprosječnu vrijednost kompanije, a Certifikat bonitetne izvrsnosti je potvrda dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada, koji certificirane kompanije svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, istovremeno ih stavljajući u ravnopravan položaj s
kompanijama iz EU-a jer se pri ocjenjivanju primjenjuje ista metodologija i dokazani kriteriji.

 Pozdravno obraćanje tijekom poslovnog susreta održat će predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan, a rezultate poslovanja čitlučkih gospodarstvenika s posebnim osvrtom na bonitetno izvrsne kompanije predstavit će savjetnik Bisnode BH Damir Sokolović, priopćili su organizatori skupa - Bisnode BH i Općina Čitluk.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Otvaranje manifestacije „Uskrs s Maticom u Brotnju“

Općina Čitluk novčano pomaže studente

U Čitluku obilježena 73. obljetnica pogibije jedanaest učenika

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta