FENA biznis     | 21.06.2019. 12:37 |

Telemach otključava dodatne digitalne TV i radio kanale za svoje korisnike

FENA Saopćenje

Telemach otključava dodatne digitalne TV i radio kanale za svoje korisnike


Kao operater sa najvećim brojem kanala u Bosni i Hercegovini, Telemach je pripremio iznenađenje za svoje korisnike. Od 20.6. do 31.8.2019. godine ponovo otključavamo dodatne digitalne kanale i Video klub naslove našim korisnicima.

Uživajte u programu na više od 230 TV i 70 radio kanala

Tokom trajanja akcije, od 20.6. do 31.8.2019. godine, otključavamo dodatne digitalne kanale iz ponude svim postojećim i novim korisnicima EON, D3 i Total TV platforme. To znači da ćete imati priliku da uživate u programu na više od 230 TV kanala, od kojih je preko 60 u HD rezoluciji i preko 70 radio kanala. Pored ovoga, dostupno vam je preko 16.000 popularnih naslova u Telemach Video klubu koji neprekidno raste.

Sadržaj za svačiji ukus

Ukoliko ste ljubitelj serijskog programa, pored postojećih domaćih hit serija kao što su: „Konak kod Hilmije“, „Žigosani u reketu“ i „ Ubice mog oca“, među otključanim sadržajima moći ćete pratiti najtraženije i najgledanije serije „Igre prijestolja“, „Tudori“, „Riviera“, „Milijarde“ kao i ekskluzivne filmove i druge serije i dokumentarce prestižnih kanala i video platformi: HBO Premium, Cinestar TV Premiere HD, Pickbox Now, National Geographic +, Hopster i drugi.

U velikom izboru HBO naslova možete uživati aktiviranjem ovog paketa putem portala MOJ Telemach, dok će ostali kanali biti automatski otključani.

Za korisnike Grande Extra, Grande Premium, EON Full i EON Premium paketa pripremili smo poseban katalog s atraktivnim naslovima. Svakog mjeseca, tokom promotivnog perioda katalog će biti obogaćen sa 10 novih filmova različitih žanrova.

U našoj ponudi imamo najtraženije TV i Radio kanale, najveći broj kanala u HD rezoluciji, napredne funkcije kao što su TV unazad do 7 dana, TV na više uređaja i najveći Video Klub u zemlji.

Mreža nove generacije

Kontinuirano radimo na inoviranju TV, internet i telefonskih servisa i s ponosom ističemo da je EON platforma najbrže rastuća TV platforma u Bosni i Hercegovini.

U narednom periodu ćemo ulagati u dalji razvoj najveće optičke GIGA mreže nove generacije u Bosni i Hercegovini, superiornu platformu EON, kao i nove napredne servise. 

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Kompanija Telemach BH predstavlja novi EON Video klub

Pobjednici GOOD HACKathona Telemach fondacije posjetili inovativni razvojni centar United Cloud

Novogodišnji paketići Telemach fondacije stigli do 650 mališana iz cijele BiH

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana