Bosna i Hercegovina     | 18.06.2019. 15:57 |

Premijer Herceg obišao likovnu koloniju 'Ocrt' u Blagaju

FENA Saopćenje

MOSTAR, 18. lipnja (FENA) - Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg obišao je u utorak likovnu koloniju "Ocrt" u Blagaju koja se održava u sklopu manifestacije "Lipanjske zore".

- Ova već tradicionalna likovna kolonija još je jedan u nizu bogatih kulturnih događaja u našoj županiji. Zahvaljujem svim sudionicima ovog uistinu vrijednog kulturnog događaja, kao i svima onima koji svojim dolaskom podupiru ovu likovnu koloniju - kazao je Herceg.

Inače, drugu Likovnu koloniju "Ocrt" organizira Udruga "Lipanj" i Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače, a ona se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenka Hercega i gradonačelnika Grada Mostara Ljube Bešlića, s ciljem okupljanja afirmiranih i neafirmiranih mladih umjetnika iz Mostara i drugih gradova BiH.

Koloniju će posjetiti i štićenici Udruge za Down sindrom Mostar, polaznici Glazbene škole "Ivana plemenitog Zajca", te učenici Koledža Ujedinjenog svijeta Mostar, koji će upoznati sudionike Kolonije i, kroz praktičan rad, okušati se u crtačkim tehnikama, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Herceg s rukovodstvom mostarske HVIDRE

Herceg posjetio prvašiće mostarske OŠ A.B. Šimića

Međunarodna likovna kolonija 'Vrba 2023.' okupila 13 autora iz BiH i Hrvatske

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo