Magazin     | 18.06.2019. 15:19 |

Koncert Tonyja Cetinskog u srpnju u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 18. lipnja (FENA) - Nakon dužeg vremena regionalna glazbena zvijezda Tony Cetinski stiže u Mostar gdje će održati koncert 12. srpnja na SC Kantarevac s početkom u 21 sat.

 Njegova regionalna turneja #samoljubav rezultat je tridesetogodišnje karijere, rada, ali i njegove neupitne upornosti što i potvrđuje koliko je godina na samome vrhu.

 Tonyjevu dugogodišnju glazbenu karijeru krase mnogobrojni hitovi i uspješni koncerti kojima oduševljava sve prisutne. Ono što je posebno kod Tonyja je emocija koju pjesmom prenosi na svoju publiku te izuzetna energija kojom plijeni na svojim koncertima", navode organizatori.

 Ljubav prema glazbi Tony prenosi kroz svoje pjesme od kojih su mnoge mega hitovi, a samo neke od njih su "23. prosinac", "Opet si pobijedila", "Onaj tko te ljubi sretan je", "Kad žena zavoli", "Umirem sto puta dnevno", "Kao u snu" i brojne druge u kojima će publika uživati i na predstojećem mostarskom koncertu.

 Mostar, Hercegovina, a i šira regija, zasigurno mogu očekivati nezaboravnu večer ispunjenu velikom količinom emocija, dobre energije i ljubavi, a sve to u vrhunskoj Tonyjevoj izvedbi.

 Ulaznice za koncert se mogu kupiti u Mostaru na info pultu Mepas Malla i restoranu Maslina, preko sustava kupikartu.ba, te na prodajnim mjestima Poslovnica Globtoura Široki Brijeg, Posušje, Međugorje, Ljubuški, Čapljina, Tomislavgrad, Nevesinje i Trebinje.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Izložbom Sofije Naletilić večeras počinju Dani Matice hrvatske Mostar

Mostar: Međunarodne igre za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju okupit će 300 sudionika iz regije

U petak počinju programi manifestacije 'Dani mevluda i zikra'

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu