Kultura     | 17.06.2019. 11:27 |

Premijera predstave 'To' u Narodnom pozorištu Mostar

FENA Saopćenje

MOSTAR, 17. lipnja (FENA) - Premijerna izvedba predstave "To", autora Alije Isakovića, u režiji Ivana Lea Leme, bit će upriličena u petak, 21. lipnja, na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar s početkom u 20 sati.

Radnja predstave događa se na periferiji grada u jednoj krčmi tijekom talačke krize u kojoj se nađu ljudi koji su na društvenoj ljestvici nisko strukturirani, poput vozača tramvaja, nosača, pjevačice, konobar i protagonista općenito nazvanih gost i brat.

Glumačku postavu čini ansambl Narodnog pozorišta Mostar, i to Saša Oručević, Emir Spahić, Jasmin Krpo, Emir Sejfić, Vedran Vilogorac, Ajla Hamzić, Amela Kreso, Šerif Aljić, Mirsad Elezi i Goran Lozo. Scenografiju predstave potpisuje Vesna Režić, kostimografiju Mirjana Zagorec, a glazbu Zvonimir Dusper Dus.

U povodu premijere u srijedu, 19. lipnja, s početkom u 11 sati u "Studiju 64" bit će održana konferencija za novinare. Predstavnicima medija obratit će se redatelj Ivan Leo Lemo, direktor Narodnog pozorišta Mostar Almir Mujkanović, umjetnički direktor Emir Spahić.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

"Staklena menažerija" na 31. Festivalu glumca

Bogat travanjski program u HNK Mostar

Premijera predstave 'Stepski vuk' HNK-a Mostar u četvrtak u Mostaru

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta