Magazin     | 16.06.2019. 10:17 |

'Opća opasnost' priredila u Stocu koncert za pamćenje

FENA Saopćenje

STOLAC, 16. lipnja (FENA) - Koncert koji je u Stocu, u sklopu ovogodišnjeg SMART Festa, u subotu priredila poznata hrvatska rock'n'roll skupina ''Opća opasnost'' okupila je nekoliko stotina ljubitelja glazbe.

Zaljubljenici u ovu glazbu uživali su u hitovima poput ''Tri rijeke'', ''Pobjeg'o sam'', ''Uzalud sunce sja''…

Posjetitelji koncerta došli iz cijele BiH, pa i susjedne Hrvatske, kako bi uz rijeku Bregavu uživali u koncertu ovoga benda, koji se svojski potrudio da napravi atmosferu za pamćenje.

 Prije "Opće opasnosti" na pozornicu je izašla grupa ''Nešto između'', koja je okupljene zagrijala za koncert večeri, a osim glazbe SMART Fest priredio je u subotu i program za najmlađe u sklopu kojega je upriličena predstava "Autostopom kroz glumu", a koju su izveli glumci Malog teatra iz Mostara.

 Ovogodišnji dvodnevni SMART Fest započeo je u petak Streetart radionicom, koju je realizirao mladi stolački umjetnik Srećko Babić uz pomoć svojih kolega s Akademije likovnih umjetnosti iz Širokog Brijega. U njoj su sudjelovali učenici stolačkih osnovnih i srednjih škola.

Otvaranje festivala započelo je predstavom "Ne igraj na Engleze" Narodnog pozorišta Mostar, koja na zanimljiv, ozbiljan, ironičan i duhovit način govori o jednoj od najvećih pošasti bh. društva – kockanju.

Program je nastavljen premijerom filma "Domaća zadaća", koji je realiziran u suradnji sa Srednjom školom Stolac.

Na kraju večeri nastupio je i  popularni bend "Diktatori iz Splita", koji su oduševili publiku okupljenu u Stocu. Za nastup Diktatora okupljene su zagrijali mladi stolački glazbenici Emma i Ivan.

Inače, ovo je četvrti po redu SMART Fest, čiji je organizator udruga "Inicijativa" Stolac, a radi se o festivalu koji je spoj glazbe, kazališta, ulične umjetnosti, filma te svega što bi se moglo svesti pod nazivnik urbane kulture.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Koncert Josipe Lisac u BKC-u gotovo rasprodan, raspoloživ još mali broj ulaznica

Dogodilo se na današnji dan

Građani Stoca organizovali protestnu šetnju zbog napada na mladiće

Promo

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije