Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Kultura     | 14.06.2019. 08:08 |

Zatvaranje Hrvatskog proljeća Središnje Bosne danas u Jajcu

FENA Saopćenje

JAJCE, 14. lipnja (FENA) - Zatvaranje kulturne manifestacije Hrvatsko proljeće Središnje Bosne bit će upriličeno danas u Jajcu.

Planirana je izložba Društva hrvatskih likovnih umjetnika u FBiH pod nazivom "Proljetni salon", koja će biti održana u holu Doma kulture, te koncert na platou ispred katakombi na kojem će nastupiti "Ivančice i prijatelji", KUD Prijatelji i Apparenza Acoustic Band koji će biti izveden.

"Organizatori i partneri Hrvatskog proljeća nastojat će i sljedeće godine organizirati ovu kulturnu manifestaciju koja je postala simbolom hrvatskog naroda u Središnjoj Bosni. Ako zaboravimo tko smo i odakle potječemo, nestajemo u svojoj jedinstvenosti i, zapravo, gubimo sebe. Neka stoga, Hrvatsko proljeće Središnje Bosne bude naš stalni podsjetnik identiteta, škrinja kulturnog nasljeđa i način interpretacije hrvatske narodnosti Hrvata iz BiH", priopćili su organizatori.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Ledo zatvara proizvodni pogon u Čitluku

Predstava 'Imitacije' zatvara 8. Dane hrvatskog kazališta u BiH

Obilježena 29. obljetnica zatvaranja logora 'heliodrom'; svaki logoraš ovaj dan doživljava emotivno

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta